Velge lyssystem

Vi har forsøkt å gjøre det enkelt å velge riktig møbelbelysning og metode for å styre lyset. Alle våre produkter er egnet for «gjør det selv» montering og er utstyrt med ledninger og plugger.

Ved å klikke på produkttekst under produktbilde i vår nettbutikk får du opp detaljert informasjon om hvert produkt, og ved å bla ned kan du velge tilbehør som passer til produkt.

Ved å klikke på knappene under får du opp prinsippskisser som gir deg oversikt over produkter som passer sammen og de forskjellige måtene å styre lyset.

Vi er selvfølgelig også tilgjengelige på e-post eller telefon om du har spørsmål.

Møbelspot

Markedsledende produkter fra Loevschall som er Nordens ledende produsent av møbelbelysning for kjøkken, bad, møbler og garderobe. Lampene har lyskilder med lang levetid og er av beste kvalitet. Lysfarge (K) og fargegjengivelse (Ra) er tilpasset for å gi riktig lys på ditt rom

Enkel Plug&Play installasjon.

SingleWhite møbelspot

Med SingleWhite WiFi Controller kan du styre din møbelbelysning trådløst fra bryter, eller fra smarttelefon og nettbrett via WiFi eller Bluetooth. WiFi produktene kan også styres via Google Home eller Amazon Alexa.

Enkel Plug&Play installasjon.

MultiWhite møbelspot

Med Loevschall MultiWhite® WiFi Controller og MultiWhite® møbelspot kan du sette stemningen i rommet alt etter om du skal ha arbeidslys eller en lun stemning.
Lysfarge og lysstyrke styrer du enkelt fra en brukervennlig app., via Google Home eller Amazon Alexa eller med en smart trådløs bryter, som du kan plassere hvor du vil (tilvalg).

Enkel Plug&Play installasjon.